До Дня Святого Миколая у Рівному відбудеться благодійний забіг: Усі учасники будуть у новорічному одязі

Реєструватися для участі можна вже зараз

Напередодні Дня Святого Миколая на Пагорбі Слави у Рівному проведуть благодійний забіг «Rivne St. Mykolas Run 2022».

Учасники заходу стартуватимуть на дистанціях 2,1 км та 8,4 км. На першій дистанції стартуватиме не більше ніж 150 учасників, на другій — не більше ніж 100.

Початок забігу о 10:00.

Організатор благодійного забігу Сергій Ющишин розповів:

Це вже традиційний, п'ятий забіг до Дня святого Миколая. Наступного року дата точно зміниться, захід буде вже напередодні 6 грудня.

 

Мета заходу — популяризувати біг як найдоступніший вид занять спортом, а також зібрати гроші для ЗСУ й тероборони — на підтримку військових спрямуємо частину суми з кожної реєстрації.

Для участі у забігу можна реєструватися до обіду 17 грудня, а також на місці забігу в день старту, за наявності вільних слотів.

Вартість реєстрації 300 гривень. Частину грошей з реєстраційних внесків організатори передадуть Збройним силам України й теробороні.

За результатами забігу суддя зафіксує перші три місця на кожній дистанції серед жінок і чоловіків, уточнив Сергій Ющишин.

Традиційно, обов’язковою умовою є участь у власному новорічному, святковому чи казковому капелюсі. Окрім призерів змагань, нагороджуватимемо трьох переможців за найкраще новорічне вбрання, — додав організатор забігу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень