«Таких мало у нашому світі»: У Рівному попрощаються з 31-річним Захисником

Вічна слава Герою!

Завтра, 29 листопада, у Рівному попрощаються з 31-річним солдатом Сергієм Богатько, який загинув під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

Прощання відбудеться о 10:30 на майдані Незалежності. Поховають Героя на кладовищі «Нове», повідомляє Рівнерада. У Захисника залишилися батьки, брат, дружина та 4-річна донька.

Сергій Богатько закінчив 30Ш No8, а потім вивчився на вчителя історії. Дружина Героя Катерина розповідає:

Надзвичайно добра, щира, позитивна людина, яких не так багато у нашому світі. Саме таким був Сергій. Він любив історію та риболовлю, активний відпочинок на природі, захоплювався історичною реконструкцією.

Герой не служив в армії, не мав військового досвіду, але коли почалася війна, то Сергій Богатько з перших днів став на облік у військкоматі та чекав на виклик. Він вважав своїм обовʼязком захищати рідну землю, родину, дружину та єдину донечку.

Наприкінці вересня він отримав повістку і поїхав захищати рідну землю. Служив гранатометником

Сергій не розповідав багато про військові справи. Не хотів, щоб ми переживали. Натомість говорив про їхній побут, про людей, з якими служить.

 

А коли їх перекинули на Донецький напрямок, сказав, що поряд залишилися тільки справжні чоловіки, з якими не страшно, які завжди прикриють спину, - пригадує дружина.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень