«До біса протоколи»: Олена Зеленська з'явилася на сцену урочистої церемонії у туристичних черевиках (ФОТО)

Це взуття їй подарували

Перша леді під час церемонії нагородження відзнакою президента «Національна легенда України» з'явилася на сцену у зручному туристичному взутті. Вона розповіла історію про нього під час своєї промови.

Олена Зеленська  поділилася, що його їй подарував американський бізнесмен і філантроп Говард Баффет, якому вона вручила нагороду.

- Одного разу він побачив, що мені дійсно важко, я не витримую його темпу, не встигаю за ним на підборах, і подарував мені туристичні чоботи.

 

Такі ж самі, як і в нього, які він постійно носить. І відтоді під час кожної нашої зустрічі перевіряє, взула я їх чи ні. І, здається, ображається, коли я не в них.

 

Тому я не могла сьогодні вчинити інакше: до біса протоколи, коли від тебе цього очікують, – сказала Олена і продемонструвала взуття.

Згодом до неї на сцену вийшов Говард Баффет у схожих черевиках.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень