«До 01 жовтня!», - Путін наказав військам РФ звільнити Курщину – не знімаючи підрозділів з Донбасу

За 40 днів?

Важко сказати – чим думає Путін. Може він знає щось, чого не знаємо ми, але новини які долітають із ворожої столиці – дивують.

Зокрема, РБК-Україна з посиланням на співрозмовника в військово-політичному керівництві повідомляє, що окупаційні війська отримали від Путіна вказівку звільнити Курську область до 1 жовтня.

І задача їх полягає в тому, щоб зробити це, не знімаючи сили з ключових ділянок, де Росія веде наступ на Донбасі.

 

Йдеться передусім про Покровський та Торецький напрямки. Наразі наступ окупантів на цих напрямках не сповільнився – скоріше, тільки посилився.

Як зазначає джерело,

Зараз ворог намагається спрямовувати в Курську область «мікс» підрозділів з усіх районів передової, крім Покровського і Торецького напрямків.

Це, мовляв, свідчить про те, що навіть обмежені успіхи під Покровськом і Торецьком – переважують на шальці терезів Кремля – питання контролю над Курською областю.

«Зараз ворог висмикує війська прямо з переднього краю. Зокрема з Запорізької області забрали дві бригади, з Херсонського напрямку забрали із резерву два десанто-штурмові батальйони.

 

В Курській області опинилася 810-та бригада Чорноморського флоту, яка була на Херсонському напрямку, 155-та бригада морської піхоти, яка воювала під Вугледаром.

 

Перекидаються навіть військовослужбовців строкової служби, призваних весною 2024 року», - розповів виданню експерт Центру оборонних стратегій Віктор Кевлюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень