Для доступності послуг на Рівненщині розвивають мережу ЦНАПів

За допомогою програми «U-LEAD з Європою»

У Рівненській ОДА відбулася відеоконференція для районів з питань розвитку мережі ЦНАПів та участі у третьому Раунді Програми «U-LEAD з Європою».

Програма надає консультаційну, матеріальну та спеціальну допомоги (електронна система керування чергою, мобільний ЦНАП).

Так, за словами заступника голови Рівненської ОДА Ігоря Тимошенка, в рамках реалізації першого раунду Програми «U-LEAD з Європою» розпочато роботи щодо створення, або модернізації ЦНАПів у 5 об’єднаних громадах: Радивилівській, Козинській, Острожецькій, Висоцькій, Миляцькій.

Учасникам цього раунду від Рівненської області Програма надає: 311 одиниць ІТ-обладнання, 216 одиниць меблів. Крім того, 105 співробітників ЦНАП пройдуть необхідне навчання.

Для участі в другому раунді зазначеної Програми попередньо відібрано сім ОТГ з області та місто Дубно.

До 31 січня триває прийом заявок для участі у третьому раунді відбору учасників Фази Впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг.

У третьому Раунді відбору учасників Програми можуть брати участь органи місцевого самоврядування з чисельністю від 5 тисяч мешканців, для тих громад у яких чисельність мешканців менше ніж 5 тисяч існує можливість участі у Програмі за умови укладання договору міжмуніципального співробітництва.

Щодо органів місцевого самоврядування, які є адміністративними центрами районів, то вони на основі меморандуму про співробітництво можуть рухатись у напрямку створення спільного об’єднаного або міськрайонного (селищно-районного) ЦНАПу.

Зі своєї сторони для участі у Програмі громади мають облаштувати приміщення, в якому буде розміщуватись ЦНАП, а саме провести ремонт приміщення та створити умови
для людей з обмеженими можливостями.

За детальними умовами участі та правилами відбору до третього Раунду можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Програми «U-LEAD з Європою».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень