Для переселенців зведуть житло по $700 за квадрат. Вже з меблями

У 16 областях України

У 16 регіонах України будуватимуть багатоквартирні будинки для внутрішньо переміщених осіб. Вартість одного квадратного метра в таких будинках коштуватиме  близько 700 доларів США, зазначив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко. Це проєкт Fast Recovery plan.

Це будівництво у відносно безпечних областях України: Київській, Дніпропетровській, Вінницькій, Чернівецькій тощо. Загалом 16 регіонів.

 

Тобто будівництво не лише модульних, а й багатоквартирних будинків для людей, які переїхали з тимчасово окупованих територій. Це має бути комфортне житло, де неподалік є школа, паркінги, – пояснив Тимошенко.

Це швидке будівництво, приблизно п’ять-шість місяців і буде відносно недорогим – 700 дол. США за кв. м за умебльовану квартиру.

Тимчасово переміщені особи зможуть жити в цих квартирах, поки їхні регіони не будуть деокуповані. А коли вони повернуться у свої власні домівки, ці помешкання передаватимуть українським військовим, правоохоронцям та медикам, які потребують житла, – зауважив заступник керівника ОП.

Тимошенко додав, що вже обрані відповідні майданчики з підведеними комунікаціями та «спорудження може розпочатися хоч завтра».

Джерело: Укрінформ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень