Дизайнери назвали 10 «кухонних» трендів, які ніколи не вийдуть з моди

Ідеальний варіант, якщо плануєте замінити кухню

Є деякі класичні рішення
Є деякі класичні рішення

Всі сфери час від часу захоплює мода, і тренди інтер'єру – не виняток. Але для кухні є певні класичні рішення, які ніколи не постаріють.

Оскільки кухня – дорога інвестиція для будівництва та модернізації, прийняття вічних тенденцій у цьому просторі є розумним кроком для домовласників.

Розповідаємо про 10 найкращих кухонних трендів, які завжди будуть поза часом.

Білі шафки

Незалежно від того, виберете ви глянцевий акрил або матовий, білі шафки завжди виглядатимуть чисто та свіжо, зазначає Ана Каммінгс з однойменної дизайнерської фірми. 

Зверніть увагу на білий колір, якщо ви переробляєте кухонне приміщення. До речі, світлі відтінки допомагають відбивати світло, візуально розширяючи кухню.

Мармурові стійки

Мармур — це «зайчик-енерджайзер» кухонного світу — він завжди працює.

- Дійсно вражаюче бачити багатовікові будівлі в Європі, зроблені з мармуру, тому ви знаєте, що цей матеріал чудово прослужить на вашій кухні, — каже Каммінгс.

Як альтернативу дорогому мармуру можна ще використати білий кварцит.

- Він схожий на мармур, але він міцніший, — каже Дебора Клінг, експертка з домашнього інтер’єру та кольорів.

Прилади з нержавіючої сталі

Нержавіюча сталь є елегантним (і безпечним) вибором для кухні. Цей матеріал поєднується з багатьма сучасними, обтічними стилями, а також з більш вишуканими кухнями, зазначає Емі Блай з Great Impressions Home Staging and Interiors.

Шафи в стилі шейкер

Стиль Shaker має врізні дверні панелі та просту фурнітуру. Ці шафки є всюдисущими. Хоч вони і виглядають дещо сучасними, вони також добре поєднуються з елементами сільського стилю, такими як відкриті полиці.

Плитка метро

Плитка Subway має все: її легко встановити, вона відносно недорога, і вона має приємний візерунок, який не конкурує за візуальну увагу, каже Каммінгс.

Відкриті стелажі

Попри мінуси, які виникають, коли люди думають про відкриті полиці (збирається пил, предмети потребують частого розправлення), відкриті полиці залишаться в цьому переліку навічно.

Кухонні острови

Незалежно від того, чи є ваш острів окремо стоячим столом чи вбудованим гігантом, небагато домовласників захочуть відмовитися від цього великого робочого простору та місця для зберігання. 

Паркет

Справжня деревина красива завдяки різним відтінкам, візуальній текстурі та натуральним зернам. І покупці житла, як правило, віддають перевагу справжньому дереву, тому їх встановлення може збільшити вартість вашого будинку. 

Великі раковини

Що більше, то краще, особливо якщо мова йде про головну кухонну мийку. Це дуже практично, тож виберіть найбільшу раковину, яку ви можете собі дозволити — і ви не пошкодуєте.

Вбудована техніка

Стіна вбудованих, узгоджених фасадів шафи, які приховують вашу посудомийну машину та холодильник, може здатися нудною та гармонійною, але цей обтічний, безшовний вигляд безперечно поза часом.

Джерело: Realtor

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень