Модний тренд-2023 – атласна спідниця: з чим її поєднати (ФОТО)

На зміну спідницям-плісе прийшли атласні

Спідниця - один з найжіночніших елементів гардероба. Цього року наймодніші ті, які виготовлені з атласу. З чим їх найкраще носити - показуємо на прикладах.

Светр-оверсайз

На початку весни, коли ще прохолодно, носіть атласну спідницю з теплим светром в стилі оверсайз. Поєднання різних фактур виглядатиме неймовірно стильно та оригінально.

Об'ємний світшот

Не менш цікавим буде образ, де атласна спідниця поєднана з об'ємним світшотом. Адже змішування стилів (у цьому випадку - романтичного і спортивного) - зараз в моді. 

Блейзер

Замість теплого светра можна одягнути блейзер. Він зробить образ більш елегантним і доречним для офісу. Стилісти пропонують вибирати піджаки як у тон спідниці, так і інших кольорів.

Облягаючий топ

Таке поєднання виглядатиме романтично та жіночно. А ще привертатиме увагу чоловіків. Тож на романтичне побачення образ із топом якраз буде актуальним.

Футболка з принтом

А ось якщо ви хочете звертати голови перехожих своєю екстравагантністю, одягніть атласну спідницю з футболкою з принтом та черевиками з ремінцями та заклепками.

Апостроф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень