Що не варто одягати жінці після 30 років (ФОТО)

10 предметів гардероба, від яких краще відмовитися

Дивні шкарпетки

Оригінальність базового гардероба жінки після 30 років ніхто не скасовував, але в ньому точно не повинно бути різноколірних шкарпеток.

Топ

Залиште цей сміливий і трохи зухвалий елемент гардероба тим, кому тільки 20. Насправді ніхто в топах не виглядає добре, скільки б вас не переконували у протилежному.

Сережки-кільця

Ці крикливі аксесуари доречні тільки на дівчатах, які закінчили школу і збираються підкорювати світ.

Старі кросівки

Дорослі жінки не повинні дозволяти собі ходити в заношених кросівках. Якщо ви не можете дозволити собі нову пару, то час переглянути життя і спробувати змінити його на краще.

Короткі сукні та мініспідниці

Жінка після 30 років необов'язково повинна оголяти все, щоб виглядати привабливо. У цьому віці вже час зрозуміти, що завжди краще залишити якусь загадку.

Боді

Прийшов час змиритися з тим, що ви просто не можете більше виглядати стильно в боді. Навіть якщо у вас гарна фігура, залиште цю річ молоді.

Прозорі речі

Жінка після 30 років відчуває себе впевненішою, ніж у 20, але це не означає, що вона може як і раніше носити прозорі речі. Настав час привертати увагу чимось іншим.

Шкіряні куртки з шипами

Такі речі занадто гострі для вашого віку. Бунтарство - це не те, на що варто робити ставку після 30.

Тюлеві спідниці

Так, кожна дівчина мріє стати принцесою, але реальність така, що після 30 років в таких спідницях жінки виглядають смішно і викликають швидше співчуття, ніж захоплення.

Короткі шорти

Якщо ви не на пляжі, то навіть не намагайтеся носити коротенькі шорти, які, здається, демонструють всьому світу ваші сідниці – нічого хорошого з цього наміру не вийде.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень