Дивні дива Рівнеради: Міський голова видав окреме розпорядження, щоб чиновники виконували закони

Зокрема у документі йдеться, що на запити треба давати повні і вичерпні відповіді

Виявляється, для того, щоб Рівнерада виконувала закони України, необхідно видати окреме розпорядження.

Зокрема, такий документ тиждень тому підписав міський голова. По суті Олександр Третяк розпорядився, щоб його підлеглі виконували закони України «Про звернення громадян» та «Доступ до публічної інформації».

Серед іншого у розпорядженні йдеться, що треба писати «повні та вичерпні відповіді на інформаційні запити у визначені законодавством терміни». Тобто, замість того, щоб карати за невиконання роботи, працівників, які отримують зарплату з бюджету громади, просять виконувати свої обов’язки, як належить.

А справи у діловодстві міськвиконкому та комунікаціях міської влади з населенням справді не найкращі. Наприклад, розпорядження міського голови не оприлюднювали майже місяць.

Також у розпорядженні від 6 вересня мер називає своїм підлеглим розділи сайту міської ради, які не оновлюються, і вказує, що треба «проаналізувати та оновити інформацію на офіційному сайті міської ради».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень