Дівчинка з Волині намалювала Українську «Мрію». А «Укрпошта» вклала у неї нові сенси (ФОТО)

Нову марку можна купити у Рівному, щоправда, з обмеженнями

Зліва направо: керівник рівненського відділення "Укрпошти" Вадим Мосаковський, очільник краю Віталій Коваль та міський голова Олександр Третяк під час погашення нової марки у Рівному. Фото - тут і далі - Рівненська ОВА.
Зліва направо: керівник рівненського відділення "Укрпошти" Вадим Мосаковський, очільник краю Віталій Коваль та міський голова Олександр Третяк під час погашення нової марки у Рівному. Фото - тут і далі - Рівненська ОВА.

«Укрпошта» запустила в обіг нову марку «Українська мрія», присвячену найбільшому у світі літака АН-225 «Мрія», який був знищений росіянами на аеродромі в Гостомелі. 

Випуск марки задумувався ще до війни, проте після втрати ця ідея набула нових сенсів.

 

Адже цей літак став легендою, зазначають в «Укрпошті».

На День Конституції України, 28 червня, у Рівному відбулося її спецпогашення. Рівненщина отримала 60 тисяч марок.

 - Основою ескізів поштової марки, конвертів, карток та штемпелів став малюнок одинадцятирічної Софії Кравчук із м. Любомль на Волині, на якому повітряне судно летить до зірок.

 

Робота дівчинки стала призером Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», який відбувся минулого року в рамках відзначення 30-річчя Незалежності України.

 

До слова, на її продаж діятимуть певні обмеження: один клієнт може замовити за один раз не більше 2 маркових аркушів, 5 конвертів, 5 листівок, - повідомляє пресслужба Рівненської ОВА.

До поштової марки випущено художній конверт та листівку. Також запланований продаж тематичного мерчу із зображенням марок.

Марки «Українська мрія» вийшли накладом у 3 млн примірників.

Офіційний мерч з ілюстрацією літака можна купувати в необмеженій кількості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень