В Укрпошті розповіли, де ще купити знамениту марку

Гендиректор Укрпошти розповів, як іще її можна купити

Марки з крилатою фразою українського захисника зацікавили багатьох українців. Люди шикувались у довгі черги, аби купити марку, тож вони швидко закінчились. Потім в Укрпошті повідомили, що купити її можна буде тільки в інтернет-магазині.

Гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський розповів, як іще її можна купити.

Спершу Смілянський заспокоїв людей, які оплатили марки, але ще не отримали їх:

- Всі, хто зробив замовлення в НОВОМУ інтернет магазині Укрпошта, а також в СТАРОМУ, за умови успішної оплати, а це 14000+ замовлень або біля 86000+ марок, та отримав підтвердження замовлення – Ваші замовлення пакуються, і трек номер буде активним, як тільки пакунок з маркою буде переданий у відправку. Наразі відправляємо до 2000-2500 замовлень на день, тож до кінця наступного тижня плануємо всіх їх відправити.

За слова гендиректора Укрпошти, десь 800+ людей намагалися змахлювати та замовити декілька разів. Всі ці замовлення будуть скасовані, людям назад відправлять їхні гроші.

- Всі, хто замовляв в СТАРОМУ інтернет-магазині і не зміг замовити в НОВОМУ, отримають особистий email в суботу, 30 квітня вранці. Через унікальне посилання буде можливість зробити 1 замовлення на 1 аркуш з 1 IP адреси. Тобто якщо відкрили на телефоні, то зможете зробити замовлення з телефону. З комп’ютера чи з іншого телефона це вже буде неможливо. На це ми виділяємо 10 000 замовлень по 6 марок. Або 60 000 марок. Замовлення можна буде зробити до 18:00 30 квітня, або до того часу поки 48 000 марок будуть в наявності.

Уранці 1 травня інтернет магазин запрацює для всіх. Теж окремо там продадуть всі залишки з суботи (якщо такі будуть), + 5000 замовлень або 30 000 марок.

Крім того, з 1 травня в інтернет-магазині Укрпошти можна буде придбати мерч (футболки, світшоти (як в мене на фото) та магніти) з зображенням відомої марки, а також інші марки з минулих тематичних випусків.

Магніти вже доступні для продажу на Головпоштамті на Майдані, а згодом будуть доступні по всій країні. Частина з продажу всього мерчу буде спрямована на потреби ЗСУ. 5. Таким чином в інтернет-магазині буде продано більше ніж 150 000 марок, або на 50% більше, ніж планувалось, завдяки перерозподілу обсягів з інших цілей. Всі нові замовлення (а це близько 13000 замовлень) плануємо відправити до 15 травня.

Всі працівники Укрпошти зможуть придбати по 1 марці, починаючи з четверга наступного тижня. Буде детальна внутрішня комунікація, як саме це зробити окремо по кожній дирекції. Всі власники філателістичних абонементів зможуть купити марки та конверти КПД наступного тижня.

У всіх, хто не встигне придбати марку в інтернет-магазині, буде ще шанс зробити це на декількох благодійних аукціонах, про які оголосять наступного тижня. 

Джерело: internet.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень