Дівчині з простого рівненського села не пощастило на шоу «Холостяк» (ВІДЕО)

Пішла однією з перших, ще й образилась

Ми вже повідомляли, що в 12-му сезоні популярного шоу «Холостяк» бере участь уродженка Рівненщини – 21-річна Юлія Карпець із смт Степань Сарненського району.

Дівчина розповіла, що втомилася від того, що всі навколо постійно оцінюють її зовнішність, тож вирішила здивувати Холостяка і запропонувала провести першу зустріч із зав’язаними очима.

А потім, коли Алекс запропонував їй розповісти про себе, почала описувати свої «пишні губи» та «довге волосся», що загнало Холостяка у глухий кут, адже дівчина начебто не хотіла акцентувати увагу саме на зовнішності...

Троянди дівчина так і не отримала, тож покинула проєкт однією з перших.

Цікаво, що дівчина відмовилась від перевірки за номером телефону (ведучий дивився, як учасниці підписані у телефонних книгах різних людей). 

А от під час перевірки сторінки Instagram Юлія заробила відразу 5 балів

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень