Юля з простого рівненського села втомилася від оцінок її зовнішності і пішла на шоу «Холостяк» (ФОТО/ВІДЕО)

Каже: «Були роки, коли мені Дід Мороз взагалі нічого не приносив...» (с)

Юлія Карпець, яка народилася в смт Степань, що на Рівненщині, вирішила взяти участь в шоу «Холостяк».

Як повідомляє ITV, довгий час вона працювала в моделінгу. Під час кастингу займалася дикторством і вела музичний хіт-парад.

Має чимало нагород з усіляких конкурсів краси (дівчина перемогла на конкурсі «Міс Західна Україна 2017», представляла Україну на міжнародному конкурсі «Міс Європа 2020» та виборола титул «ІІ віце-міс Європа 2020»).

Каже, саме вона зруйнувала міф про те, що всі конкурси краси проплачені:

– Я жила в дуже бідній родині. Були моменти, коли тиждень не могли купити буханець хліба. Були навіть роки, коли не отримувала подарунків під ялинку на Новий рік... Коли мені Дід Мороз взагалі нічого не приносив, взагалі...

 

Проте люди все одно мислять стереотипно і кажуть, що всі конкурси краси куплені, - розповідає Юлія.

Свій модельний шлях вона розпочала у 14. Навчалася в агентстві, тому мусила щодня після уроків їздити зі Степаня у Рівне на заняття.

Дівчина зауважила, що втомилася від того, що всі постійно оцінюють її зовнішність. Тож вирішила залишити записку для холостяка:

«Привіт, холостяк. Дуже хочу з тобою поспілкуватися так, щоб ми не бачили одне одного. Тому я зав’язала свої очі і прошу тебе зробити те ж саме. Візьми з собою троянду, можливо, у тебе з’явиться бажання її подарувати та продовжити спілкування так і не побачивши мене. Чекаю».

Під час зустрічі наосліп пара обговорювала омріяні типажі партнерів. Холостяк сказав, що дівчина здалася йому не до кінця щирою, тож він вирішив зняти маску. Після цього вони ще трохи поспілкувалися та холостяк відправив дівчину у кімнату, де перебували решта учасниць.

Фото з інстаграм-сторінки Юлії
Фото з інстаграм-сторінки Юлії

Відомо, що зараз Юлія тимчасово проживає у Польщі.

Повний випуск нового сезону «Холосятка» (12 сезон 1 випуск) можете переглянути ТУТ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень