Переможниця «Холостяка» стане мамою - перші милі фото з округлим животиком (ФОТО)

Переможниця першого сезону шоу «Холостяк» Олександра Шульгіна оголосила про вагітність

Дівчина, яка після участі у проекті переїхала до Америки, чекає на дитину від свого бойфренда, якого називає Суперменом.

Майбутня мама опублікувала в інстаграм дві фотографії, зроблені у Лос-Анджелесі, на яких демонструє вже значних розмірів животик. Саша зізнається, що весь цей час їй було складно мовчати, але вони з коханим хотіли насолодитися цим чарівним моментом.

- Лос-Анджелес подарував мені не тільки Друга Душі а й зірочку, серце, якої (якого) б'ється всередині. Я рада нарешті поділитися з вами нашим щастям. Було складно так довго не розповідати вам, але ми хотіли насолодитися цим чарівним моментом, тому мовчали до останнього, – поділилася Олександра.

Шульгіна довго не показувала свого обранця, але у День святого Валентина познайомила дописувачів зі своїм Другом Душі.

«Твого Супермена не існує! Він старий, лисий, товстий, мусульманин» і таке інше я чула від деяких. Поки вони писали ці речі, я тихенько насолоджувалася нашими стосунками, будувала їх по цеглинці та оберігала від чужих очей. Сьогодні, у день усіх закоханих, я хочу вас познайомити зі своїм Другом Душі. З чоловіком, якого шукала та знайшла. Якому довірилася і вирушила у захоплююче плавання. Я не писатиму, що на нас чекає кохання до труни, бо ніхто не знає. Але я знаю точно, що зараз нам добре разом і нехай буде так і далі, - написала Олександра.

Заради свого коханого Шульгіна переїхала з Майамі до Лос-Анджелесу.

У вересні я ухвалила кардинальне рішення для себе. Переїхати до Лос-Анджелеса з Майамі. Основною причиною звичайно було те, що тут живе Супермен. І хоч я не люблю ЛА. Я ризикнула. В обмін на стосунки, - поділилася раніше дівчина.

 

КОНТЕКСТ:

Олександра Шульгіна перемогла в шоу «Холостяк» у 2011 році, коли головним героєм був американський танцюрист з українським корінням Максим Чмерковський.

Стосунки пари після проєкту тривали кілька місяців, після чого завидний холостяк поїхав назад до США і практично відразу влаштував своє особисте життя.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень