«Охота 23:13»: у Степані шкуродери під блатний реп познущалися з зайця (ВІДЕО/ФОТО)

А потім з переляку все видалили, але інтернет нічого не забуває

Так у світі повелося, одні рятують життя, інші вважають, що мають право його відбирати. Ба більше, знімати свої звірства на відео. На цей раз йдеться про компанію хлопців (цілком призовного віку), які вирішили перерізати зайцю горло і, звісно, опублікувати свої «геройські подвиги» у соцмережі.

«Охота 23:13» або полювання в комендантську годину

У «Тік Тоці» з’явилося відео, де під блатний російський реп збіговисько юнаків знущається з мертвої тварини. Усе це дійство вони підписали «Охота 23:13». Тобто, у комендантську годину, десь у лісах Сарненщини, вони різали того зайця?  

Місцеві впізнали у шкуродерах своїх односельців і оприлюднили ці кадри у телеграм-каналі РІВНЕ 1283.

 

З’ясувалося, ці «герої» з смт Степань, що на Сарненщині.

У коментарях під публікацією нам почали надходити фото хлопців та їхні особисті акаунти в Інстаграм. Ми зайшли на ці сторінки і, О ДИВО, на очах почали зникати фото, а облікові записи раптово стали приватними.

Після розголосу вони вирішили приховати свої світлини та інформацію. Втім, інтернет пам’ятає все.

Ми дуже сподіваємося, що ця ситуація набуде розголосу, а парубки або приборкають свою лють, або спрямують її туди, де це зараз справді необхідно. Адже демонструвати свою силу проти слабших, безпорадних, а тим більше мертвих - це щонайменше не по-чоловічому.

P. S.

І так, ми всі розуміємо, що раціон мільйонів людей складається із тваринного м’яса, зокрема й кролятини. Втім, навряд чи у цьому випадку хлопці шукали собі поїсти. Тож, аби не померти з голоду, їм довелося вбити тварину, зняти на відео, як вони ріжуть їй горло, потім «залити» це все у «Тік Ток» і приправити страву жахливою російською композицією.

Реакція людей:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень