Дівчача бійка біля «Хіміка»: є припущення щодо осіб неповнолітніх

Остаточні обставини інциденту встановлять поліцейські

Тисячі репостів і коментарів, десятки тисяч переглядів, море обурення та розмов.

Напередодні рівнянка Ольга зняла на відео, як розбороняє неповнолітніх дівчат в парку Ювілейному біля палацу культури "Хімік".

Жінка пише, що дівчата билися, а з десяток подруг знімали це на телефон. В самому відео бійки не видно, лише ушкодження на обличчях дівчат.

Коли жінка спробувала втрутитися, то отримала у свій бік порцію лайливих слів.

Ольга не стала звертатися до поліцейських. Утім, в місті вже встановлюють особи дівчат. Цим одразу зайнялося міське управління освіти, розповідає заступник начальника управління Катерина Сичик:

Оскільки це у «Хіміку», то ми відразу звернулися до керівників шкіл, які там є поблизу. В одній з них сказали, що начебто це їхні діти. Вони торік закінчили 9 клас. Нині вони в наших навчальних закладах не навчаються. Приблизно ми так визначили для себе. Ми теж можемо помилятися.

Чиновниця каже, що одна з дівчат навчається начебто у коледжі, інша – у ПТУ. 

Встановленням осіб неповнолітніх, які влаштували бійку в «Хіміку», займається відділ ювенальної превенції поліції Рівного. На них чекає робота з психологами. Подробиці правоохоронці пообіцяли повідомити згодом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень