Головне - зняти відео: у Рівному у парку Ювілейному були дівочі розбірки (ВІДЕО)

Бійку зупинила небайдужа рівнянка

Тисячі репостів і коментарів, десятки тисяч переглядів, море обурення та розмов.
 
Усе через не до кінця зясовану бійку біля палацу культури "Хімік", яку розборонила Оля Константинова.Каже, що cтала свідком жорстокої бійки дівчат і не змогла не втрутитися.
 
Найбільше обурило дівчину, те, що дві дівчини билися, а ще з десяток подружок знімали кіно на телефон. Тож, Константинова втрутилася і розборонила дівчат, які при цьому вели себе зухвало й використовували лайку.
 
На своїй сторінці у Фейсбук дівчина потім написала (орфографія та пенктуація збережені):

Оля Константинова

Шановні батьки та рівняни!!! Зверніть увагу, що відбувається серед білого дня біля Хіміка!

 

Зграя дівчат знімала відео, як дві дівчини билися між собою! Я підбігла розборонити іх, адже неодноразово під час такого забивали до смерті( я просто в шоці!! Не будьте байдужими все це робиться заради слави і лайків☹️можливо хтось впізнає своіх дітей! 

P.S.для критиків: в поліцію не дзвонили, бо просто не було коли!

Під постом користувачі ФБ почали активно коментувати побачене - менше ніж за три години після публікації було понад 150 дописів.

Людмила Вареник Жах, що ж це робиться??? Яка жорстока молодь, особливо чомусь дівчата. Олічка, ти умнічка! Добре, що є такі не байдужі люди як ти. Дякую!

 

Roma Hrytsaiuk Оля, це просто жах!!! Саме страшне те, що ці діти нічого і нікого не бояться( а завтра вони можуть бити наших дітей!!! За ними колонія плаче!!!

 

Оксана Ковальчук Це капєц!!я недавно розбороняла хлопців в парку(трохи менших по віку)Але таке враження, що вони і старшому можуть врізати!не мають ні страху ні мозку!що буде далі......????

 

Аліна Верташова А найстрашніше те, що вони вважають що це круто і вони тепер дуже круті!....і це добре, що жодна з них не додумалась взяти із собою щось гостре... поки....

Українська Дівчина Купчинська- Дорощук Треба знайти батьків!! 8 або 23 школа ! Скоріше всього дівчата звідти! Це буде повторюватись до тих пір, поки їх не покарають!!!

 

Szalony Potwór Ще одна причина для створення муніціпальної поліції для патрулювання парків та закинутих промзон.

 

Irisha Nikolavna Без сумніву не варто це все так залишати. Передати копії відео в адміністрації шкіл-думаю швидко знайдуть всіх і саму бойову і знаючу "гарну" лексику Крістіну, ім'я її добре чути було. Ювенальна превенція знає що з такими робити!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень