Діти зі Сходу побували у рівненських поліцейських (ФОТО)

Брали до рук спецзасоби, спілкувалися з собаками

Учетверте на гостини на Рівненщину завітала група школярів із прифронтового міста Авдіївка Донецької області. Традиційно їх прийняв дитячий санаторій «Електронік-Рівне», а от вперше вони побували в поліції та ознайомилися із роботою поліцейських.

Діти з прифронтової Авдіївки побували в обласному управлінні Нацполії Рівненщини та в районному відділенні. Вже вчетверте школярі зі Сходу гостюють на Рівненщині традиційно в дитячому санаторії «Електронік». Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Під час екскурсії дітям показали, якими видами зброї та спецзасобами користуються поліцейські, де її зберігають і отримують, у яких випадках використовують і застосовують. Про все це розповів гостям інспектор дозвільної системи.

Ознайомили дітей зі своєю роботою і спеціалісти-вибухотехніки, а можливість поспілкуватися із чотирилапими поліцейськими подарували кінологи.

Емоцій школярам додала екскурсія у відомчий музей, де вони побачили раритетні для них і знайомі багатьом поколінням правоохоронців експонати. Ту техніку, яку раніше використовували на службі в роботі працівники органів внутрішніх справ, діти залюбки роздивлялися і розпитувалися, що і як працює.

На згадку про себе учні передали правоохоронцям вимпел свого рідного міста та подякували за теплу зустріч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень