Дистанційка без світла у Рівному: діти йдуть на канікули

Рішення комісії ТЕБ та НС

У рівненських школярів - канікули.

Рівне у суботу, 22 жовтня, зазнало ракетних ударів. Через пошкодження об'єкта критичної інфраструктури – у місті проблеми зі світлом. Частину районів міста відключають почергово, для збалансування роботи енергомережі. Крім того, одночасно відбуваються ремонтні роботи.

Водночас з понеділка діти мають вийти на навчання, адже осінні канікули, заплановані за цей тиждень, раніше об'єднали з зимовими канікулами.

Батьки переймаються, як дитина братиме участь у дистанційних уроках – якщо вдома немає світла. У такий же ситуації й вчителі.

Тому комісія ТЕБ на НС у Рівному рекомендувала відправити школярів на канікули.

 

Поки йдеться про навчальний тиждень з 24.10 до 28.10

Нагадаємо, школи у Рівному працюють у змішаному форматі. Одні класи впродовж тижня вчаться очно у школі, інші в цей час приєднуються до уроків дистанційно. Таку схему запровадили, зважаючи на умови безпечного перебування обмеженої кількості дітей в укриттях під час оголошення повітряної тривоги

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень