Динамо оплатить лікування важкопораненого на війні фаната (ВІДЕО)

Після протезування Леонід здійснить перший удар по м'ячу в одному з матчів Динамо

Київський клуб профінансує протезування і відновлення Леоніда Лосєва, який захищав Україну на фронті.

У момент початку повномасштабної війни 23-річний Леонід Лосєв перебував у Чернігівській області в складі Державної прикордонної служби. Спершу він захищав Чернігів, а потім був переведений на Донеччину, де отримав поранення внаслідок ворожого мінометного обстрілу.

Фанату Динамо ампутували праву ногу, а захисник України потребував тривалої реабілітації. Динамо, дізнавшись про поранення свого вболівальника, вислало за ним із Києва реанімобіль, який доправив Леоніда з дніпровського госпіталю до однієї зі столичних лікарень.

У Києві Лосєву зробили ще 8 операцій. Зараз він очікує на виготовлення протеза.

Динамо взяло опіку над пораненим бійцем.

 

Президент клубу Ігор Суркіс особисто контролює процес реабілітації та допоможе з організацією поїздки героя до Німеччини для проведення протезування, - повідомляє офіційний сайт Динамо.

Пораненого захисника відвідали футболісти Динамо – Сергій Сидорчук, Денис Попов і Владислав Кабаєв. Гравці передали Лосєву та іншим бійцям слова підтримки, футболку з автографами динамівців та теплу зимову форму. Після протезування Леонід здійснить перший удар по м'ячу в одному з матчів Динамо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень