Деякі українці отримають пенсію позачергово й відразу за декілька місяців

Гроші вже цього тижня почне доставляти Укрпошта

Вже цього тижня мешканцям деокупованого Херсона почнуть виплачувати пенсію. Люди зможуть отримати все, що було для них недоступне протягом місяців, проведених під окупацією. На цьому наголошують в Мінреінтеграції.

Пенсії доставлятиме Укрпошта – тим, хто й раніше отримував свої виплати через поштового оператора.

 

Крім того, можуть отримати свої виплати готівкою через Укрпошту і ті громадяни, яким пенсії переказувалися на банківську картку. Але для цього їм слід подати заяву про нарахування пенсії готівкою до будь-якого органу місцевого самоврядування.

Першими почнуть розвозити пенсію мобільні відділення Укрпошти. Вони прибудуть до мікрорайонів міста та населених пунктів відразу після того, як отримають дозвіл від військових, які наразі займаються розмінуванням територій та знешкодженням вибухонебезпечних речовин.

Крім того, у Херсоні найближчими днями планують відновити стаціонарне відділення Укрпошти.

Загалом на Херсонщині зараз працюють відділення Укрпошти різних форматів у майже 80 населених пунктах. Зокрема, нещодавно свої двері для клієнтів знову відчинило стаціонарне відділення в смт Велика Олександрівка Бериславського району.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень