Дев’ять підприємств Рівненщини визнані сумлінними платниками податків (ФОТО)

Вони представлятимуть нашу область на всеукраїнському етапі

Сьогодні, в переддень Дня бухгалтера, в облдержадміністрації відбулося урочисте нагородження кращих платників зборів за результатами 2015 року та бухгалтерів підприємств. Всього на участь у конкурсі надійшло 80 заявок, з них переможцями обласного туру в різних номінаціях стали 29 платників податків.

Серед підприємств, що вийшли на всеукраїнський етап, - рівненський домобудівний комбінат, продекологія, сірникова фабрика, сарненські лісівники,сільгосппідприємство «Деметра» та «Агро-Консалт», ливарно-механічний завод «ПАТАР», столярне підприємство «Лістранс» та фермерське господарство «Млинівська Чайка».

Церемонія нагородження почесними грамотами розпочалася з Гімну та супроводжувалася виступами колективів, які виконували українські народні пісні.

До слова, підприємство голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка «Сталь-М» у жоден з рейтингів кращих платників податків не увійшло.

Варто зауважити, що податки - це одні з бюджетоутворюючих платежів. Зі слів першого заступника голови обласної фіскальної служби Анатолія Клячука, лише до місцевого бюджету підприємства сплатили понад мільярд гривень. Тож у привітальному слові він зазначив таке:

 

 

- До державного бюджету за перше півріччя надійшло 811 мільйонів. Це на 116 мільйонів більше, ніж минулого року. В тому числі, військовий збір – 88 мільйонів. До місцевого бюджету надійшло мільярд 226 мільйонів, що на 410 мільйонів більше минулого року. За таку позитивну, хорошу, сумлінну роботу вам велике «дякую» від фіскальної служби. І побажати вам стабільності в законодавстві, хорошої оцінки бухгалтерам від керівників і щоб контролюючі органи вам не заважали працювати.  

Під час нагородження привітали також чотирьох викладачів-бухгалтерів НУВГП та голову бухгалтерської громадської організації.

Нагадаємо, дев`ять підприємств Рівненщини визнані кращими в Україні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень