Дев`ять підприємств Рівненщини визнані кращими в Україні

Сьогодні в Рівненській ОДА відбулось їх урочисте нагородження

Дев`ять підприємств Рівненщини стали переможцями щорічного загальнодержавного конкурсу якості продукції товарів, робіт і послуг «100 кращих товарів України». Ще півсотні визнані кращими на обласному рівні.

За цими показниками Рівненщина друга в Україні, говорить директор держпідприємства «РівнеСтандартМетрологія» Анатолій Камінський:

 

 

- У нас 9 перемог на загальнодержавному рівні цього року. А такі великі області, як Харківська, Дніпропетровська, Київська – по 3-4. На регіональному рівні – 50 переможців, і більше 100 учасників було. Це свідчення того, що у Рівненській області розвивається і великий, і малий, і середній бізнес.

Переможці загальноукраїнського етапу, згідно з постановою Мінекономіки, мають можливість впродовж двох років маркувати свою продукцію знаком «100 кращих товарів України».

Втім, для переможців обласного етапу поки жодних преференцій не надається, зокрема на Рівненщині. З пропозицією запровадити їх звернувся Анатолій Камінський до керівництва області. З його слів, до прикладу, це може бути сприяння у залученні інвестицій для підприємств.

До слова, виставку та ярмарок продукції переможців конкурсу планується провести восени у Рівному на «Лебединці».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень