Водій, що збив другокласника, був п`яний

Згідно із довідкою медичного освідчення, рівень алкоголю у крові водія в дев’ять разів перевищує допустиму норму

Фото ілюстративне

Водій, який напередодні у селищі Рокитне збив на смерть 7-річного школяра, був п’яний.

Дитина саме поверталася з друзями додому зі школи, коли на узбіччя виїхав 33-річний водій  «Таврії», коментує речник Нацполіції Рівненщини Любов Гуда:

 

- Правоохоронці встановили, що 33-річний житель селища Томашгород Рокитнівського району, керуючи автомобілем марки «ЗАЗ 11027», здійснив наїзд на семирічного хлопчика, який разом із двома іншими дітьми йшов узбіччям. Від отриманих травм малолітня дитина померла у кареті «швидкої» дорогою у лікарню. Згідно із довідкою медичного освідчення, рівень алкоголю у крові водія становив 1,8 проміле, що вдев’ятеро перевищує допустиму норму.

 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці затримали чоловіка, вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Фото ГУНП в Рівненській області

Фото ГУНП в Рівненській області

Згідно із санкцією статті, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, або без такого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень