Девід Духовни поголить ноги на честь повернення в «Твін Пікс» (ВІДЕО)

Він може знову з'явитися на екрані в ролі жінки-агента Деніз Брайсон

В «послужному списку» Девіда Духовни може з'явитися не один, а відразу два проекти по «відродженню» культових серіалів 90-х. Знову втіливши на екрані роль агента Малдера в нових «Секретних матеріалах», які вийдуть в ефір у січні 2016 року, Духовни може знятися і в рімейку серіалу «Твін Пікс» від Девіда Лінча.

В оригінальному «Твін Пікс» Духовни з'явився в трьох серіях, знявшись у ролі жінки-агента Деніз Брайсон. Днями в інтерв'ю актор розповів, що «є ймовірність» того, що він з'явиться в «Твін Піксі». Втім, розкривати подробиці Духовни відмовився: «Це все, що я можу сказати. Мене залякали, щоб я мовчав». Не дає коментарів і автор «Твін Пікса» Девід Лінч, який взагалі не має звички анонсувати поповнення в акторському складі - поки він офіційно підтвердив лише повернення Кайла Маклахлена, який зіграв в оригінальному серіалі агента Купера. Поза тим, раніше з’являлися новини про те, що в новому «Твін Піксі» зніматимуться Аманда Сейфрід, Бальтазар Гетті, Роберт Неппер та Пітер Сарсгаард.

Щодо Девіда Духовни, то до ролі Деніз Брайсон він повністю готовий - навіть пообіцяв поголити ноги на честь повернення. Зйомки нового «Твін Пікса» вже почалися в штаті Вашінгтон, а перша серія вийде в ефір в 2017 році.

Давайте згадаємо, яким милим був Девід Духовни в ролі агента Деніз Брайсон.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень