Джордж Мартін зіграє письменника-зомбі в «Нації Z»

Він гратиме практично самого себе

Автор «Пісні льоду та полум'я» Джордж Мартін зіграє повсталого з мертвих письменника у другому сезоні серіалу «Нація Z».

Як пишуть західні ЗМІ, в одному з епізодів Мартін-зомбі буде підписувати свої власні книги (і навіть спробує з'їсти одну з них). Причому твір, який буде згадуватися в серіалі, має назву «A Promise of Spring», що схоже на «A Dream of Spring» - назву ще ненаписаної сьомої і, ймовірно, останньої частини циклу «Пісня льоду та полум'я».

Сам письменник своє камео прокоментував так: «Я просто хочу довести своїм шанувальникам, що всі частини «Пісні льоду та полум'я» неодмінно будуть написані - навіть якщо настане зомбі-апокаліпсис!». Зараз Мартін працює над шостою книгою - «Вітри зими».

Серіал «Нація Z» стартував торік. У ньому розповідається про групу людей, які вижили після того, як вірус зомбі скосив майже все людство. Разом вони сподіваються створити вакцину, яка врятує людей від вимирання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень