Велике Рівне: думки мешканців про об'єднання з селами

Питання об'єднання Рівного з навколишніми селами викликало бурхливе обговорення у соцмережі Фейсбук

Зокрема, мешканці Рівненщини висловлюють свої думки щодо ідей, поданих у публікації Велике Рівне: вісім навколишніх сіл пропонують приєднати до обласного центру

Ось що вони пишуть:

Olha DanylovychOlha Danylovych ага, з бюджету міста фінансуватимуть села. Тож недавно Хомко казав що бюджет досить маленький, якщо не помиляюсь 14млн. А тут вже перевиконання.. А забудовувати чим збираються? Висотками і торговими центрами, бо інвестори вже що тільки не пропонували, да все щось не виходить ні нове побудувати, ні старе відремонтувати? Одні ринки і торгові центри з аптеками...Ні садків, ні шкіл нових. Хай інвестори у села вкладають, якщо місто не може чи не хоче.

Lyudmyla Khoma Про яке асфальтування доріг приєднаних сільських рад ви говорите, коли 10 метрів з'їзду з вулиці Костромської не можете заасфальтувати, тим паче що це - виїзд із заправної станції, що розташована на території міста. А як заасфальтовано вулиці Тинного і Басового Кута (не новостворені, а корінного села)?

Микола Шустов Аналогічна проблема і з дитячими садочками...

Georgi Samkovitch + асфальтування Золотіїва і т. ін. населених пунктів, що приєдналися до міста ще в далекі радянські часи... Запитайте, скільки місто зробило для їх благоустрою за півстоліття.

Anatoly  AntonyukAnatoly Antonyuk хто спитав мене, як одного із жителів передмістя, ЧИ БАЖАЮ Я ПРИЄДНУВАТИСЬ???? А те, що тут пишуть про "благо" для сільських громад, то це - БРЄД сивої кобили, місту потрібна тільки ЗЕМЛЯ, яку вони зможуть успішно дерибанити!!! а ЩО МИ отримаємо??? та ні фіга, окрім міських заморочок. Ви спочатку наведіть лад у місті, ЩОБ НАМ ЦІКАВО І ВИГІДНО БУЛО приєднуватись, а потім тут теревені розводьте!!! 

Igor Snooper Ага, безкоштовно відібрати електрику і газові труби, які були прокладені мешканцями за власний кошт, і отримати ще землі на дерибан. А асфальту і дренажу, як не було так і не буде.

Галина Гулюк Не йметься комусь! Живуть люди нормально, так ні, якомусь бовдуру треба все ламати! Наведіть лад у місті!!!

Володимир Кужель Вони типа вже в місті лад навели ? Пора села приєднувать?

Михайло Білецький ПРИЄДНУЙТЕ. І ЧИМ СКОРІШЕ - ТИМ КРАЩЕ.

Борис Кравчук А чому так дріб"язково? Най би вже Квасилів зі Здолбуновом приєднали, ні? Заодно була б значна "перемога" у демографічній сфері :)

Yury Dzendzel ух скільки землі можна буде продать.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень