Дешево і потужно: ТОП-5 бюджетних смартфонів 2021 року до 7 тисяч гривень

Бюджетні смартфони, які не поступаються флагманам

Щорічно техногіганти з виробництва мобільних телефонів випускають на ринок безліч нових моделей, які відрізняються досить лояльною ціною до користувача без критичної втрати продуктивності і якості пристрою.

У 2021 році в Україні можна купити бюджетні смартфони, які практично не поступаються флагманам. 

Poco M4 Pro

Ціна: 5 999 грн

Цей смартфон з'явився на вітчизняному ринку в середині грудня і впевнено зайняв топові позиції в персональних рейтингах покупців. 

Апарат працює на базі 8-ядерного чипсета Mediatek Dimensity 810 з відеоприскорювачем Mali-G57 MC2 і оснащений сучасним дисплеєм з діагоналлю розміром в 6.6 дюймів з частотою оновлення кадрів до 90 Гц.

Особливістю флагмана вважається також особливий стереозвук. Серед інших переваг пристрою виділяють хорошу камеру з роздільною здатністю в 50 Мп і акумулятор місткістю 5000 мАг з можливістю швидкого поповнення.

Redmi Note 10S

Ціна: 6 499 грн

Якісний дисплей з діагоналлю в 6.43 дюйма і роздільною здатністю 1080х2400 пікселів гарантує якісну картинку, а в парі з 8-ядерним чіпом MediaTek Helio G95 робить пристрій дійсно відмінним поєднанням продуктивності, оптимізації і стилю.

Основна камера бюджетного смартфона – 64 Мп з рядом додаткових датчиків, для більш оптимізованої передачі даних.

Також присутня можливість знімання в 4К форматі, що обов'язково порадує любителів «пофоткати».

Realme 8i

Ціна: 5 299 грн

Унікальний пристрій з рядом особливих функцій, які зустрічаються не у всіх бюджетних смартфонах. Realme 8i підтримує адаптивну частоту оновлень екрану в 120 Гц.

При цьому, апарат непогано оптимізований і показує відмінні результати в тестах на продуктивність, оскільки realme 8i базується на 8-ядерному процесорі MediaTek Helio G96.

Дисплей пристрою з діагоналлю в 6.6 дюймів може похвалитися 100% колірним охопленням DCI-Р3, що тільки підвищує інтерес до даного апарату.

 

У блоці камер розміщені сучасні датчики глибини і об'єктиви для макрознімків.

Основний сенсор для знімання на 50 Мп, фронтальна камера на 16 Мп і підтримує знімання якісних відео з хорошою частотою зміни кадрів. Живиться все це від сучасного акумулятора на 5000 мАг.

Honor 50 Lite

Ціна: 6999 грн

Honor 50 Lite – це бюджетна версія смартфона Honor 50, який зарекомендував себе як стабільний, недорогий і стильний апарат. 

Дисплей смартфона з діагоналлю 6.67 дюймів має роздільну здатність в 1080х2376 пікселів.

 

Працює пристрій на базі 8-ядерного чіпа Ualcomm Snapdragon 662 з графічним прискорювачем Adreno 610.

 

Акумулятор не відрізняється великою місткістю, всього лише 4300 мАг, проте пристрій адаптовано під швидку зарядку потужністю в 66 Вт.

Крім цього, в смартфоні є стандартний блок камер: фронтальна на 16 Мп, основний об'єктив на 64 Мп і інші датчики для чіткішої і плавної фотографії.

Samsung Galaxy A22 4G

Ціна: 6699 грн

Пристрій зібрано на базі 8-ядерного процесора MediaTek Helio G80 з відеоприскорювачем Mali G52 МС2 з живленням від акумулятора місткістю 5000 мАг.

Потужність обмежена в 15 Вт, тому швидкість зарядки порівняно не швидка.

На доданок смартфон оснащений звичним блоком камер з датчиками для підвищення якості фото. Фронтальна камера на 13 Мп, основна на 48 Мп.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень