Дешеві тури до Туреччини та Єгипту: як їх дістати

Поради фахівців туристичної галузі

Через пандемію коронавірусу для українців нині доступні не надто багато країн.

Однак найпопулярніші серед наших співгромадян Туреччина і Єгипет цьогоріч таки запрошують на відпочинок. 

Для того, щоб купити путівки у ці країни за вигідними цінами, потрібно зробити це заздалегідь. Бажано - за 1-3 місяці до поїздки, розповідає віцепрезидент Української асоціації туристичних агентств Максим Дереза:

Я б рекомендував планувати відпочинок заздалегідь, принаймні, на 1-2-3 місяці вперед. У такому випадку можна виграти в ціні, тому що ми бачимо, що ціни підіймаються, - каже він у коментарі "Обозревателю".

Також Максим Дереза заспокоїв українців щодо безпеки на турецьких і єгипетських курортах. За його словами, у цих країнах все організовано належним чином і особливо боятися за дотримання санітарних норм не варто - ніхто не хоче спалаху коронавірусу через туристів.

Нагадаємо, нещодавно Туреччина трохи змінила правила в'їзду для українців. Відтепер усім туристам, які в'їжджають на територію країни, доведеться заповнювати спеціальні анкети, у яких потрібно вказувати місце призначення та адресу перебування у Туреччині.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень