Держприкордонслужба України зробила важливу заяву щодо змін у перетині кордону

На них очікують вже 9 лютого

У повідомленні зазначається, що з п’ятниці очікується укладення руху вантажівок через кордон з Польщею та Угорщиною.

За попередньою інформацією прикордонників, 9 лютого о 10:00 розпочнеться страйк польських фермерів на ділянках, що межують з українськими пунктами пропуску «Ягодин», «Рава-Руська» та «Шегині».

Протестувальники налаштовані пропускати по одній вантажівці на годину в пунктах пропуску «Ягодин» та «Шегині», у напрямку пункту пропуску «Рава-Руська» – по дві.

Гуманітарний вантаж та автобуси пропускатимуть безперешкодно.

Водночас, як попереджають прикордонники, ускладнення руху для вантажівок через пункти пропуску «Устилуг» та «Угринів» можливе з 12 лютого.

Тут пропуск транспорту здійснюватиметься по три вантажівки на годину.

Також угорські прикордонники попереджають про акції протесту фермерів 9 лютого на автошляху до пункту пропуску «Захонь», що навпроти українського «Чоп (Тиса)».

Попередньо, учасники акції не блокуватимуть пропуск автотранспорту, - зазначається у повідомленні Держприкордонслужби України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень