Держбюджет на 2023 рік затвердили і вже точно відомо, чи буде індексація пенсій

Йдеться про щорічний перегляд розміру виплат у березні

Днями Верховна Рада затвердила держбюджет України на 2023 рік. Нардепи, до речі, поставили рекорд за термінами його ухвалення.

Відомо, що фінальна редакція держбюджету дещо змінилася, зокрема це стосується загальних видатків, передусім Пенсійного фонду, показників ВВП та інфляції, середньої зарплати тощо.

Загалом видатки на 2023 рік збільшили на 66,8 млрд грн (до 2,58 трлн грн). Зокрема, йдеться про збільшення видатків ПФУ на 38,9 млрд грн - до 271,9 млрд грн.

 

За словами першого заступника міністра фінансів Дениса Улютіна, це зробили задля забезпечення індексації пенсій наступного року.

А це значить, що індексації пенсій - бути! У березні 2023 року уряд перегляне розмір пенсійних виплат і збільшить їх. Щоправда, на скільки саме - поки невідомо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень