«Держава знає про кожного військовозобов'язаного», - Данилов зробив заяву про мобілізацію

За його словами, війна у 2023 принципово інша, ніж була торік

Колишній депутат Верховної Ради Олексій Данилов звернув увагу на зміни у світі. За його словами, війна РФ проти нашої держави запустила процес глобальної трансформації. Доводиться жити в умовах непередбачуваності та невизначеності. Прогнози щодо протистояння не працюють, світ зіткнувся з принципово новою війною - гібридом окопних тактик з мережевими технологіями.

Данилов стверджує, що російсько-українська війна 2023 року вже не така, як була у  2022-му.

 

Виграє той, що креативніший, сміливіший та інноваційніший. На полі бою йде битва технологій та свобод.

 

Вітчизняні сили оборони пишуть нові бойові статути, формують важливі уроки та закладають теорії та практики ведення воєн нового типу.

Секретар РНБО також звернув увагу на зміни у мобілізації, зокрема на діджиталізацію цього процесу. Відомо і про запуск електронного обліку військовозобов'язаних, у якому є базові дані про чоловіків, яких можуть призвати до ЗСУ.

- Мобілізація спирається на підготовлені резерви та чітку систему обліку. На сьогодні держава знає про кожного свого військовозобов'язаного більше, ніж будь-коли, - наголосив Олексій Данилов.

Військовий експерт та політик повідомив, що створюється унікальна вітчизняна військова школа, в якій проводитимуть навчання за українським стандартом. Він вважає, що в майбутньому НАТО не матиме більш боєздатних підрозділів, ніж українські.

Джерело: УП

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень