Деруни з картоплі, яку не треба терти. Рецепт від шефа Клопотенка

Готувати деруни ще ніколи не було так просто!

Усі, хто хоч раз готував класичні деруни, знає, що картоплю треба терти на тертці. А це непроста справа, особливо, якщо потрібно пригостити велику компанію

Втім, можна значно спростити цей процес. Простим методом поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко.

Інгредієнти:

  • картопля – 3-4 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 1 ст.л.
  • сіль, перець – до смаку
  • олія соняшникова – для смаження

Приготування:

Очистьте картоплю і цибулю. Поріжте овочі на шматки і перекладіть в чашу блендера. Додайте яйце та перебийте до однорідної маси.

Перекладіть картопляно-цибулеву масу в миску, додайте борошно, посоліть і поперчіть собі до смаку й одразу починайте смажити деруни.

Найкраще смакують, звісно ж, зі сметаною

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли техпаспорт на автомобіль Hyundai

У Рівному знайшли техпаспорт на автомобіль Hyundai. Якщо документи ваші - телефонуйте 

У Рівному знайдено окуляри та телефон

У Рівному, на вул. Відінська, 39 біля М'ясомаркета/ біля АТБ знайдено  окуляри  та телефон. Знайдене передали продавцям на касу магазину 

Посвідчення водія Рабешко

27.09.2023 р. загублено посвідчення водія на прізвище Рабешко Роман. Орієнтовно по маршруту від гуртожитків РДГУ №4 і №5, через "Текстильник" і до а/с Чайка.

Більше оголошень