Дерева-вампіри, які можуть навіть накликати смерть: Яку рослину біля дому треба зрізати негайно

Бо вона має погану енергетику

З давніх-давен люди намагалися захистити свою оселю і садили поруч рослини, які відганяють злих духів. Традиційно це був кущ калини та мак на городі.

Але є й рослини, які садити біля дому було категорично заборонено. Люди вірили, що верба, ялина, туя, осика, береза і дуб мають дуже сильну енергетику і можуть навіть накликати смерть у родину.

Туя – дерево померлих

Тую завжди садять на цвинтарях, бо вона символізує скорботу та смерть. Кажуть, що душі покійних полюбляють сидіти на хвойних деревах, щоб  побути у спокої та печалі.

Гілки верби символізують самотність

У давні часи казали, що той, хто посадив вербу біля дому, помре впродовж року. Люди у давнину садили дерева на честь народження дитини. Але вербу не садили, бо вона приносить смерть та нещастя.

Береза – дерево лісових духів

Люди вірили, що у коренях берези живуть лісові духи, тому їх садили якомога далі від будинку. У родині, на чиїй ділянці росте береза, пануватимуть печаль та смуток.

Ялинка – символ смерті

Зазвичай самогубців хоронили поміж двох ялинок. Також є традиція встеляти шлях похоронної процесії гілками ялинки. Люди вірили, що як тільки посаджена нею ялина виросте вище її зросту, людина помре. Ялинка висмоктує з людини позитивну енергетику і притягує хвороби до мешканців будинку.

Дуб – дерево сили

Дуб має сильну енергетику, яка може позбавити сил господаря оселі. Люди вірять, що саме у дубах мешкають душі померлих. Тож, вирішуйте самі, яке дерево посадити біля своєї оселі.

Осика – дерево-вампір

Осика забирає живу енергетику людей на себе. Людина, яка торкається цього дерева може навіть втратити свідомість, відчути головний біль чи апатію. Дровами з цього  дерева не топили піч і не будували будинки, бо воно негативно впливає на здоров’я мешканців оселі. Якщо таке дерево росте поруч з оселею, то краще його прибрати разом з корінням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень