Рівненська облрада вимагатиме у Президента припинити торгівлю з окупованими територіями

А також відставки голови МВС та заступника Нацполіції

Депутати Рівненської обласної ради готують звернення до президента України Петра Порошенка, голови Верховної ради Андрія Парубія та прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з вимогою  припинити торгівлю вугіллям з так званими «ДНР» і «ЛНР», а також усунути з посади голову МВС України Арсена Авакова та заступника голови Нацполіції В’ячеслава Амброськіна.

Проект рішення вони ухвалюють на сесії обласної ради разом із учасниками АТО. Спочатку текст звернення затвердили, однак присутні АТОвці заявили, що там є не всі необхідні вимоги. Тому зараз депутати разом із бійцями працюють над спільним зверненням, говорить представник активістів Василь Брагін:

Оці вимоги ви майте підтримати, тому що ви є обранці громади, ви є громадянами України. Ми так само є громадянами України і ми хочемо, щоб наша держава не котилася назад. 25 років незалежності нам нічого не дали.  

 Наразі в сесійній залі перерва.

Нагадаємо, напередодні під стінами ОДА зібралися активісти з вимогою до депутатів обласної ради посприяти звільненню затриманих учасників торгівельної блокади, а також засудити торгівлю вугіллям із окупованими територіями.

Детальніше читайте тут.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень