Депутати Рівного виявили, що їх обманули

Це виявили члени комісії міськради з питань міського господарства

У цій будівлі на розі вулиць Драгоманова та 16 Липня колись діяло кафе "Русана"

Нагадаємо, що вже майже рік ТОВ «Русана плюс» просить в оренду майже 5 соток землі на вулиці 16 Липня, 59 ( це на розі з вулицею Драгоманова) для будівництва та обслуговування адміністративних будівель, офісних та інших приміщень. Адже воно є орендарем приміщення за цією адресою, яке перебуваєу  комунальній власності Рівного.

Але депутати хотіли бачити проект будівництва перш, ніж надавати дозвіл на відведення землі. І нагадали про це на попередньому засіданні комісії з питань міського господарства представнику «Русани плюс», адвокату Івану Крутню. Той запевнив, що ще в листопаді торік показував їм і візуалізацію, і проект будівництва.

Та депутати викликали на останнє засідання комісії заступника начальника міського управління містобудування та архітектури Андрія Юркова, який сказав таке:

Щодо цієї відповіді: проектна документація, відповідно до якої ми мали встановити наміри цієї забудови, нам не надходила. У нас була лише одна фотографія, фактично рендер (комп’ютерна візуалізація).  

Андрій Юрков

Тож комісія вирішила звернутися до управління комунальною власністю, щоб воно надало інформацію, чи справді будівля на розі вулиць Драгоманова та 18 Липня є історичною. А ТОВ «Русані плюс» депутати вирішили землю не відводити, доки воно не надасть проект будівництва.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень