Рівне забере землю у компанії «яєчного» мільярдера

Таке рішення ухвалила міськрада на сесії

Йдеться про понад півтора гектара землі на розі вулиць Дубенської і Грунтової. Цю ділянку орендувала для будівництва житлових будинків компанія «Райз», яка належить власнику сотень тисяч гектарів земель і десятків птахофабрик Олегу Бахматюку. Але нічого там не будувала і заборгувала місту майже 1 мільйон гривень за оренду.

Проти розірвання договору оренди землі виступив депутат Святослав Стельмащук:

Пропозиція відкласти на довивчення і дати доручення управлінню земельних відносин звернутися офіційно до компанії «Райз» (можливо, вони навіть не знають, що виноситься рішення про припинення права оренди земельної ділянки), щоб вони сплатили цей борг. Бо як ми розірвемо договір оренди ділянки – втратимо будь-який зв'язок з нею. А це мільйон гривень боргу, у бюджет - хороші гроші.

Депутат Микола Бляшин нагадав, що компанія «Райз» не платить за оренду ділянки з жовтня 2017 року. І запропонував після розірвання договору оренди з нею, виставити ділянку для продажу на аукціон. Але депутати не підтримали жодну з цих пропозицій. Вирішили просто договір оренди розірвати.

До речі, міський голова Рівного Володимир Хомко поінформував, що фіскальна служба подала позов до суду на компанію "Райз", щоб стягнути борг за землю. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень