Депутати Рівненської облради висловили протест щодо зростання тарифів

Вони підготували звернення до верхівки влади України

Депутати Рівненської обласної ради підтримали звернення до президента, Кабміну та Верховної Ради щодо зниження тарифів та збільшення видатків на субсидії. 

Проєкт звернення до верхівки влади України підтримали 45 депутатів обласної ради. 

У зверненні, яке підтримали представники усіх фракцій, йдеться: 

[...] Ми депутати Рівненської обласної ради, які представляють  інтереси мільйонної громади, вважаємо, що в період пандемії влада повинна підтримувати бізнес і людей, відновити економічну стабільність і встановити мораторій на підвищення будь-яких тарифів, бо це не той шлях, яким мав би йти український Уряд.

 

Для початку необхідно ліквідувати корумпованість, непрозорість та неефективність в енергетичній галузі України, а також провести дієві реформи, а не перекладати проблеми Нафтогазу та плечі людей.

 

На підставі викладеного, враховуючи, широкий суспільний резонанс, що призводить до зростання соціальної напруги Рівненська обласна рада висловлює рішучий протест щодо зростання ціни та природний газ, електроенергію, підвищення тарифів та розподіл на доставлення природного газу для газорозподільних компаній та вимагає у президента України:

 

- ініціювати на державному рівні невідкладні антикризові рішення, спрямовані на зниження цін для населення на енергоресурси й житлово-комунальні послуги та вжити заходів для недопущення подібних спроб у майбутньому;

 

- ініціювати вироблення механізму функціонування ринку енергоносіїв комунальних послуг, що передбачатиме адекватне державне регулювання, усунення монопольних зловживань і врахування реальних можливостей громадян сплачувати за комунальні послуги, скоординувати дії державних органів з метою якнайшвидшого втілення таких рішень у життя [...].

Повний текст звернення депутатів обласної ради до президента, Кабміну та Верховної Ради

 Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень