Депутати ВР та іноземні журналісти потрапили під обстріл. Що відбувається на Донбасі (ФОТО/ВІДЕО)

Парламентарі прибули в зону ООС для моніторингу ситуації

Депутатів Верховної Ради евакуювали в укриття. Вони потрапили під обстріли
Депутатів Верховної Ради евакуювали в укриття. Вони потрапили під обстріли

На одній із позицій в зоні ООС народні депутати та представники іноземних ЗМІ потрапили під обстріл. Їх евакуювали в укриття.

Про це у телеграм-каналі повідомила речниця партії «Слуга народу» Юлія Палійчук.

 Під обстріл потрапив і міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Зазначимо, сьогодні голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, очільник Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, народні депутати Юрій Мисягін, Мар’яна Безугла прибули в зону проведення ООС – для моніторингу безпекової ситуації.

Також вони мали передати на передові позиції наших військових закуплені напередодні дрони.

До Донецька прибули «вагнерівці», - розвідка

У зв’язку з загостренням ситуації на лінії розмежування з різних джерел почала надходити інформація щодо підготовки окупаційними військами та їхніми російськими кураторами серії провокацій.

За даними української розвідки, з метою провокацій до Донецька прибули підрозділи «вагнеровців», які спільно з російськими спецслужбами мають провести серію терористичних актів, а саме підрив житлових будинків.

 

Метою цих провокацій буде, звісно, звинуватити Україну для подальшої ескалації, повідомляє Оперативно-тактичне угруповання «Схід».

Українські військові вкотре наголошують, що не планували та не планують жодних наступальних дій або інших дій на тимчасово-окупованій території. Наші військові лише обороняються.

А зброю застосовують винятково у разі загрози життю і здоров’ю наших воїнів та мирних жителів.

Російська пропаганда бреше про українські боєприпаси у Ростовській області

У Держдумі закликали ввести російські війська на Донбас. Причина – начебто потрапляння боєприпасу української армії на територію Ростовської області.

Член комітету з оборони, комуніст і генерал-лейтенант Віктор Соболєв заявив, що Росії більше не потрібно терпіти провокації України. Мовляв, Україна увесь час всіляко провокує і підштовхує до того, щоб РФія ввела військо.

Проте повідомлення про влучання боєприпасу – фейк. Брехню спростовує пресслужба Операції об’єднаних сил.  

Очевидним є те, що противник продовжує використання своїх пропагандистських методів ведення інформаційної війни з метою звинувачення Збройних Сил України та нагнітання ситуації. За відсутності будь-яких агресивних дій з боку українських захисників, загарбники самі підривають об’єкти інфраструктури на окупованих територіях та здійснюють хаотичні обстріли населених пунктів, - йдеться у повідомленні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень