Проросійські демонстранти зібралися біля штаб-квартири: ОБСЄ призупинила місію на окупованому Донбасі

Через побоювання за свою безпеку

Місія ОБСЄ призупинила свою роботу в ОРДЛО після так званих «протестів» біля штаб-квартири місії в окупованому Донецьку.

Про це розповів очільник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Яшар Халіт Чевік, інформує ТСН з посиланням на Reuters:

— Через побоювання за нашу безпеку ми призупинили наші операції.

За його словами, біля штаб-квартири СММ ОБСЄ в окупованому Донецьку зібралися близько 200 проросійських демонстрантів. Вони вимагали звільнення так званого «офіцера» бойовиків.

Йдеться про ворожого розвідника громадянина РФ Андрія Косяка, який нишпорив поблизу українських позицій, прикидаючись сапером.

 

Українські військові затримали зловмисника з російським паспортом 13 жовтня.

У нього вилучили зброю та боєприпаси. Українські правоохоронці також підозрюють його у скоєнні тяжкого злочину у 2010 році.

Через затримання Косяка терористи «ЛНР» оголосили, що «припиняють всі контакти з Києвом» у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень