Депутати Рівнеради на сесії прийняли подарунки (ФОТО/ВІДЕО)

Вони дуже важливі для нашої тергромади

Рівне прийняло подарунки від країн Євросоюзу. Депутати Рівнеради погодили рішення про прийняття на баланс двох генераторів. Їх нашому місту передали міста-партнери – польський Забже і німецький Оберфіхтах.

В яких комунальних закладах їх встановлять, поки ще не визначили. Серед претендентів – управління соцзахисту.

Також на сесії депутати внесли зміни до програми спорту. У Рівному може з’явитися нова премія під назвою «Янголи спорту». Відповідно до змін, планують запровадити фінансову підтримку спортивних організацій міста та започаткувати премію рівненських спортсменів, які загинули на фронті.

Хто зможе її отримати і якого вона буде розміру - це питання поки вивчають.

Нагадаємо, сьогодні депутатська більшість Рівнеради проштовхнула виділення понад 300 млн грн на різні управління міста. Проєкти рішень депутатам принесли за 10 хвилин до початку сесії.

Після обурень та аргументів депутатів від фракцій «Батьківщина» і «Слуга Народу» про недоцільність таких витрат, адже вони не на часі, депутати від «Європейської солідарності», «Рівнеразом» та «Свободи» погодили витрату грошей платників податків міста.

Понад 147 млн передадуть департаменту інфраструктури, тож тротуарів з новою бруківкою стане більше. Щоправда, де саме проведуть ремонт, керівник департаменту Руслан Гудима чітко не відповів, каже, що не вивчив увесь перелік, у якому понад 50 об'єктів. Про це ми писали тут: 

На «бруківку» у Рівному не вистачило 50 мільйонів? Хочуть ще 147 (ФОТО)

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень