Депутатам Рівнеради розкажуть про тарифи на тепло й підготовку до опалювального сезону

Звіт на прохання Кульчинської представлять на сесії міської ради

Наступного тижня у Рівному працюватимуть депутати Рівнеради. На сесію виносять понад три сотні питань. Втім, зважаючи на наближення опалювального сезону депутатка міської ради Галина Кульчинська запропонувала аби міським обранцям представили звіт про готовність до подачі тепла. Йдеться зокрема про звіт комунальних служб міста, а також:

Важливо також знати якими ж будуть тарифи на тепло та гарячу воду для рівнян, оскільки в цьому опалювальному сезоні їх затверджують на місцях.

 

Тому має бути звіт, пояснення і висновок управління економіки міста щодо розглянутих ними тарифів запропонованих «Рівнетеплоенерго», - пише Галина

Кульчинська. 

Нагадаємо, що точкою відліку для старту опалювального сезону вважають 15 жовтня. Втім рішення про подачу тепла міський голова ухвалює зважаючи на погоду. Зазвичай опалювальний сезон розпочинають коли три доби поспіль середньодобова температура становить +8 градусів.

Сесія міської ради відбудеться 30 вересня. Порядок денний можна побачити тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень