Депутат облради — проти «порнографії» в рівненському аеропорту

Тому пішов у комісію

Аби передати рівненський аеропорт в концесію, створять конкурсну комісію. Нагадаємо, що концесійний договір – це коли майно передають в оренду, а натомість орендар має суттєво його поліпшити та господарювати.

Рішення про створення органу розглядали на профільній комісії обласної ради. Члена комісії депутата Михайла Кирилова непокоїть те, що аеропорт можуть віддати під вантажні перевезення:

Я просто говорю про те, що підприємств, які візьмуть аеропорт в концесію – немає. Також мова йде про те, що інвестори візьмуть його в концесію – то чи будуть пасажирські перевезення? Віддати в концесію, аби там возили шмотки з Туреччини – це не концесія, це – ну… порнографія. Про концесію – це, аби через 5-10 років можна було з Києва прилетіти сюди чи навпаки.

Депутат Михайло Кирилов - посередині. Фото Рівненської облради.

Начальник департаменту інфраструктури Федір Мисюра запевнив, що умови, на яких шукають інвестора – це вантажні та обов’язково пасажирські перевезення:

Це не порнографія – це створення комісії для того, аби розвивався аеропорт. І як вантажні, так і пасажирські перевезення. І якщо зайде інвестор по концесії, він буде зацікавлений розвивати і вантажні, і пасажирські перевезення.

 

Це нині розглядається питання просто створення комісії, яка працюватиме над передачею цілісного майнового комплексу.

Федір Мисюра. Фото Рівненської облради.

Тож депутата Михайла Кирилова включили до конкурсної комісії, щоб він особисто простежив, аби "порнографія" не відбулася - тобто, аби аеропорт не віддали лише під вантажні перевезення.

Окрім того, до конкурсної комісії увійдуть ще десяток осіб – це голови профільних комісій нинішнього власника аеропорту - облради, керівництво обласної ради  та аеропорту, профільні чиновники. Вони оголосять конкурс і обиратимуть найкращого серед інвесторів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень