День жалоби оголосили в Україні: низку заходів у Рівному - перенесли (ОНОВЛЕНО)

Зокрема, не засвічуватимуть сьогодні ялинку поблизу ТЦ «Злата Плаза»

Неділю, 8 грудня, оголосили Днем жалоби через пожежу в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, внаслідок якої загинули 10 осіб.

Відповідно до указу президента Володимира Зеленського,

сьогодні на всій території України мають приспустити державні прапори на будинках і спорудах органів держвлади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, а також скасовувати розважально-концертні заходи і внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.

У зв’язку з цим низку заходів у Рівному – перенесли.

Зокрема, не відбудеться запланований на театральній площі флешмоб #ДійПротиНасильства. Його перенесли на невизначений термін.

Також не засвічуватимуть ялинку поблизу ТЦ «Злата Плаза».

 

Її відкриття перенесли на 18:00 понеділка, 9 грудня.

А ще на тиждень перенесли концерт Волинського хору, який був запланований на сьогодні. Концерт відбудеться у суботу, 14 грудня.

Нагадаємо, що загорання в Одеському коледжі виникло ще у середу, 4 грудня. Пожежу гасили більше доби. Станом на дев'яту ранку неділі, 8 грудня, кількість загиблих внаслідок пожежі сягнула десяти осіб. Серед них - студенти та викладачі коледжу, а ще - рятувальники. Тіла загиблих доі шукають під завалами.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень