Познайомилися з досвідом та діяльністю аграріїв: як на Рівненщині відзначили день поля (ФОТО)

Обговорювали нові технології обробітку землі

Керівники та депутати Рівненської обласної ради, науковці, фахівці у сфері сільського господарства поїхали в колишній Гощанський район. Вони обговорювали органічне господарювання і нові технології обробітку землі на базі ТзОВ «Дедденс Агро».

День поля - традиційний захід на Рівненщині, що дозволяє познайомитися з досвідом у сфері агро-виробництва та у практичний спосіб дослідити особливості діяльності українських аграріїв.

Вирощування органічних культур вимагає також чималих капіталовкладень. Тому звичайним фермерам без дотацій чи інвестицій перейти на органіку доволі важко. До того ж виробництво органічної продукції є досить трудомістким процесом.

Обласна рада свого часу прийняла комплексну програму підтримки наших аграріїв, і підтримка органічного виробництва є однією з її складових, - зазначив голова обласної ради Сергій Кондрачук.

Учасники Дня поля також оглянули посіви у ранній фазі, ознайомилися зі сучасними засобами механізації для ощадливого обробітку ґрунту. Також обмінялися думками щодо проблем та перспектив органічного виробництва у Рівненській області та Україні загалом. Щоби надалі посилити увагу до цього виду агробізнесу та, відповідно, збільшити його підтримку.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: аграрії
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень