Демобілізація військовослужбовців в Україні: Коли її чекати

Осіннього призову цьогоріч не буде

Через агресію росії деякі військові вже понад 7 місяців не бачили своїх рідних. Від початку повномасштабного вторгнення в Україні досі тривають мобілізаційні заходи. Нагадаємо, уряд подовжив дію воєнного стану і загальну мобілізацію до 21 листопада.

Водночас президент Володимир Зеленський скасував осінній призов, а демобілізацію, яка мала бути у жовтні-грудні 2022 року, відтермінували.

Поняття демобілізації означає переведення Збройних Сил України, а також народного господарства держави з воєнного стану на мирний.

Демобілізацію проводять шляхом розформування військових частин, з'єднань і об'єднань, штабів, установ, допоміжних підрозділів, а також звільнення у запас надлишку особового складу.

Коли чекати демобілізації

Згідно з указом Зеленського, демобілізацію в країні відклали на невизначений термін. Демобілізація в Україні відбудеться виключно після перемоги України та скасування воєнного стану.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень