Де перебуває малеча рівнянки, поки правоохоронці займаються її екстрадицією з Єгипту

Хлопчики 2013 і 2015 років народження

Діти рівнянки, яку днями затримали у Єгипті за підозрою у вбивстві чоловіка та відомого у Рівному перукаря Сергія Літвінова, тимчасово перебувають у друзів сім`ї. Але, швидше за все, хлопчики 2013 і 2015 років народження лишаться у них і надалі, сім`я уже проходять відповідне навчання, - повідомила заступник начальника рівненської Служби у справах дітей Світлана Перетятко:

- Діти тимчасово влаштовані до знайомих. Діти маленькі – 2013 і 2015 року народження. Ці люди, які взяли на тимчасове утримання, так, вони виявили бажання бути опікунами цих дітей, але, оскільки вони не рідні люди, скажімо так, вони мають пройти навчання в обласному центрі для сім`ї, дітей та молоді. І вже проходять це навчання як кандидати в опікуни. Зберуть документи і тоді буде оформлена опіка. Це триває недовго.

Бабуся хлопчиків по лінії батька не може офіційно опікуватися внуками за віком. А іншу бабусю, по лінії матері, не розглядали як кандидата в опікуни, оскільки вона ще певний час брала участь у слідчих діях. Рідні сестри по лінії матері не виявили бажання опікуватися дітьми.

Про подружжя, яке тепер стане рідною сім`єю для хлопчиків, відомо, що вони мають повнолітню дитину.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень