Де провести вихідні з дітьми: цікаві маршрути відпочинку

Цікаві маршрути відпочинку

Чимало батьків замислюються над тим, куди поїхати з дітьми і як провести цей час з користю та задоволенням. Одні родини обирають море за кордоном, інші – шукають цікаві екскурсії у межах України.

Радіо ТРЕК зібрав одні з найцікавіших маршрутів для мандрівок із дітьми.

Оленяча ферма, с. Іза у Закарпатській області

Одне з найпопулярніших місць Закарпаття – єдина в Україні ферма плямистих північних оленів. Вона була створена ще в 1987 році. 

Після численних прохань туристів оленів дозволили годувати з рук. Тварини тут абсолютно не бояться контактувати з людиною.

Національний заповідник "Хортиця"

Дайте дитині можливість більше дізнатися про українських героїв. Відвідайте знаменитий острів Хортиця, де колись базувалося хоробре українське козацтво.

Тут юним гостям дадуть пару цікавих уроків історії, показавши скіфське поховання, передбачуване місце вбивства князя Святослава, а також відбудовану копію Запорізької Січі. Крім того, для дітей передбачено цілу низку спеціальних тематичних екскурсійних програм і майстер-класів.

Кам'янець-Подільський державний історичний музей-заповідник

Це величезне спорудження, на території якого сьогодні розташований музей, який щодня відвідують цілі натовпи туристів. Ця фортеця – частина Старого міста.

Це невелике історичне місто вважається одним з найкрасивіших в Україні. Особливу цінність йому надають старовинна фортеця, церкви та пам'ятники. Таку красу діти мають відвідати обов'язково.

Реабілітаційний центр бурих ведмедів, НПП "Синевир" у Закарпатській області

Єдиний в Україні й навіть у всій Європі. Тварини, які сюди потрапляють – це жертви жорстокого поводження людини або стихійного лиха. Тут їм забезпечується якісне лікування, догляд професійних ветеринарів, здоровий раціон і багато іншого. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень