Де на Рівненщині відновлюють ліс

Погода цієї осені сприяє проведенню таких робіт

Як повідомляє управління лісового та мисливського господарства Рівненщини, зруби лісу нині відновлюють працівники Костопільського, Клеванського, Соснівського лісгоспів.

Загалом, з початку року в області посаджено понад 4 тис. га лісових культур. Це на 10% більше ніж на початку року планували лісівники. Зараз у лісгоспах садять ліс на ділянках, де вже цього року заготовляли деревину.

Нині лісівники готуються й до весняних робіт. Зокрема проводять підготовку ґрунту для посадки дерев та завершують роботи із заготівлі лісового насіння деревно-чагарникових порід. На сьогодні в області заготовлено майже 50 тонн насіння, яке буде використано для посіву лісових розсадників у 2019 році.

За словами начальника управління Віталія Суховича - лісогосподарські підприємства області будуть повністю забезпечені якісним власним посадковим матеріалом. Лісогосподарські підприємства вирощують достатньо високоякісного посадкового матеріалу у теплицях та на лісових розсадниках, тож Рівненщина має можливість реалізовувати сіянці основних лісоутворюючих порід іншим регіонам.

 

Наші новини у Telegram   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень